"Naket"









Jag vet inte...

Jaa,nu har det gått några dagar sen jag var här och lättade mitt lilla hjärta...så vad har jag gjort?
I lördags var jag och Louice iväg till Ikea. Dum idé!!! Visst gick det bra inne på stället,men åka buss och pendeln sen var mindre skoj. Sådna bittra människor det finns! Usch säger jag!! Men men,jag fick mig en termos,en ram,batterier,en mugg och en matlåda:) Så jag får vara nöjd,kvällen spenderade jag hemma i soffan och kollade på dålig tv. Vaknade upp rätt tidigt söndagmorgon av att solen tittade fram. Riktigt fin höstdag,precis så som hösten ska vara. Tyvärr kunde jag dock inte tillbringa dagen ute,pga hon ena jag bor med hade tagit nyckeln. Så den andra tjejen kunde inte låsa när hon skulle iväg,så jag fick snällt vänta tills efter 16,00. Kuuuul skämt!
I skolan har vi foto nu,det här är sista veckan. Det är verkligen kul,man går runt och ser idéer överallt. Uppgiften vi har till imorgon går under Naket. Hihi tyvärr blev det inte så naket som jag hade tänkt mig dock. Kan lägga upp dem senare någon afton för den nyfikna. Tror faktiskt ska producera fram självporträtt imorgon,en sådan uppgift är alltid svår tycker jag. Vare sig man ska teckna,måla,skulptera eller som nu fota. Så vi får se hur det går,men jag har nog någon liten idé i skallen.
På fredag sen ska vi börja med höstprojektet,ett slags måleriprojekt. Vet inte riktigt vad det innebär,så det märks:) Vet bara att det ska sluta med en Öppet hus dag framöver.Sen har vi faktiskt höstlov. Yeah! Mindre kul att man får mer eller mindre gömma sig hemma så man inte sprider pengar omkring sig. Kanske har jag turen att en kompis kommer på besök från de värmlännska skogera. Hade varit riktigt skoj,kan vi gå på äventyr här i stan med våra kameror:)
Hade faktiskt ett litet besök här igår av Sofia,hon och hennes prins är här för någon dag. De har nämligen gått på den röda mattan idag:) Så vi hade en liten tjejkväll igår med soppa och sen godis. En fin söndagkväll det!

Vet inte om någon inblandad kommer läsa det här men...jag blir så trött och ledsen. Varför kan du inte bara förstå och inse att du har problem och behöver hjälp?? Du sårar alla inblandade,och miljön runt omkring blir outhärdlig. För min del tar det emot varje gång jag ska resa "hem",för jag vet vad som väntar mig. Jag kommer alltid va mina föräldrars barn,hur gammal jag än blir. Jag kräver inget heller,vill bara att alla jag håller om ska må bra. Tyvärr så gör de inte det nu,värre kommer det bli ju längre det fortskrider. Är rädd att det ska bli så illa att jag förlorar min....det är verkligen något jag inte vill!!! Men det ser ju inte ljust ut... Jag förstår verkligen inte,enligt mig så ska barnen inte behöva rätta eller säga till de vuxna hur man ska bete sig. De vet väl själva hur illa man tar sig vid som barn?! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?!
Vart ska man få kraften att ta tag i det? Orkar jag? Jag vet att det kommer göra ont hos alla,och vem vill såra någon? Men det kanske är det som krävs? Dilemma...men jag lämnar tankarna där för idag,måste sova nu.
God natt och ha det fint!


Vackert foto av fotografen Sally Mann.

Hej så länge


"Fly me to the moon...."





Här har du min kära Skåååning:)

Här kommer de vackra bilderna Loiuce som du saknade såå från i lördags. Hihi
   Guuud så vakker ru e!:)


Tjo hej,orkar inte mera nu....men imorgon då är det foto! Weeeee!
Ha en fortsatt fin måndagskväll,jag ska sätta mig och sticka lite.
Kraam


Olle och Bedas promenad

Fin höstdag med solsken och blå himmel i sikte. Mötte Skåååne vid Slussen,med hennes Olle och min nya Beda. Det är alltså våra kameror för den nyfikna...
Vi vandrade runt på Söder och hamnade sedan i Gamla Stan,fotade massa nästan hela tiden. Det va riktigt kul,trots kylan som började bita. Så det här lär vi göra om en hel del:)
  
  
   
 
 Skåååne ville att jag skulle kasta lite löv:)
   

  
 
  
   
Oj,och detta är bara några utav bilderna:)
Nej nu blir det natta,så man orkar skutta upp i tid imorgon.
Ha det vackert och god natt.


Öl och foooootboll

Igår var det Em-kval,Sverige mötte Portugal ute på Råsunda. Självklart tog jag och Skåååne tillfälle i akt för att dricka lite öl. Så vi begav oss till Söder och hittade en pub som visade matchen.
Mmmmgott.
Vi hade en riktigt trevlig afton måste jag säga,musiken som de spela kanske inte va våran pôse direkt men.
Så tack för kvällen Skåååne! Nästa gång slår vi klackarna i taket också:)


Ja mycket rätt,hon har varit utomlands i två veckor!:)

Grym beslutsångest

Är grymt sugen på att klippa lugg,tror dock att jag kommer se ut som en tönt eller hejkomochhjälpmigsnällakäradu!
Sen är det ju frisyren jag hade så länge och trivdes så mycket med....

Hmm...

I torsdags var det sista dagen på blocket Teckning,gissa om jag har hittat något nytt och kul?! Oooyes jag har! Tusch,så attans kul. Bidde lite väl yr i skallen bara. Vi blåste ut tuschet på pappret,och jag kan inte ens blåsa upp en ballong. Hahaha kära Skåååne va t om tvugen att sätta huvudet emellan benen. Stackars liten,men fina monster och kryp blev det:)
Två veckor till och sen är det höstlov,hoppas jag kan åka ner till Göteborg!! Tyvärr kunde inte kompisarna komma upp den här helgen...så jag måste ju faktiskt ner då.
Så på tisdag är det alltså ett nytt block som startar,Foto! Yeah!!!!! Ohh det ska bli såå kul! Jag och Skåååne tänkte bege oss ut imorgon på lite äventyr och fota. Om nu solen vill visa sig lite...
Nej nu måste fröken här börja städa lite innan Skåååne och söder väntar. Det ska bli öl och fotboll ikväll nämligen:)

Fortsatt trevlig helg på er!
Kraam og klem


Kändistät onsdag

Påmind blir man hela tiden...usch jag gillar det inte direkt,men hoppas verkligen det sker en förändring snart!!
Men men,jaja....är inne på sista veckan för Teckning nu,det går helt sinnessjukt snabbt! Igår teckna vi av en alldeles stinkande död lax. Rätt skoj faktiskt,om jag ändå haft en bättre rödkrita dock.

Sen efter skolan gick jag och Skåååne ner till Kulturhuset för att titta på en utställning. Det var en utställning med fotografen Nan Goldins verk. Vackra,skrämmande,vulgära foton av henne själv och vänner b la. Det är mycket misär och hemskheter man får se,bilder som berör helt enkelt. Jag rekomenderar verkligen att ni om inte annat kollar upp henne på nätet.
Åhh idag kom det ett spännande vykort på posten. Det va Skåååne som slagit på stort där nere ifrån solen i Grekland:)

Hahaha vackra nakna mänsstjärtar!
Idag fick vi hemläxa som jag måste sätta mig med alldeles strax,är mindre pigg på det vill jag lova. Ska rita ett inrett rum,där vi ska använda oss av centralperspektiv.
Imorgon är det torsdag och sen är det fredag och då får jag besök från Göteborg!! Yeahj!!!!! Det ska bli så roligt!!
Nu ska jag måla andra handens naglar innan jag glömmer bort det,sen blir det att teckna.
Ha det fint och glöm inte guldfiskarna i plastpåsen!


Hemma igen från Hell´s Kitchen

Herregudars så trött man kan bli av att åka tåg! Hemresan igår från Arvika va inge skoj alls,satt i gången och hade jätte svårt för att sova. Snett satt jag hela resan också,så gôtt ont i ryggen hade jag när jag väl kommit hem.
Annars va helgen i Arvika lugn och lagomt stressig,hann tyvärr inte träffa alla som jag hade velat. Något jag får ta igen i jul,men det ska nog gå bra. Fredagkvällen spenderade jag på landet hos mamma.Åkte sen iväg en sväng till Krokebol för att säga hej till mommo och moffa. En fin kväll helt enkelt,lyckades börja sticka på en mössa gjorde jag också:) Lördagmorgon va ingen rolig syn för ögat,regn och gråmulet. Vi skulle ju åka in till stan och göra mârten...men men,vi åkte in och hamnade på stan. Fyy böveln så kallt d va!!! Så syster och jag hittade ett litet stånd där vi kunde köpa varmt kaffe. Mârten för de som inte vet,är marknad. Så hela centrum är fyllt med stånd och folk,sen vid stadsparken är det ett litet tivoli. Jag handlade det viktigaste,mârtensgodis:) Fick t om gå runt med en liten prinsessa sprattlande på magen! Såå söt och go:) Träffade ytterst lite känt folk,så när tårna va redigt nerkylda blev det hemgång.
Arvikaluft sätter sig i skallen!:P
Sen på kvällen åkte jag,Lollo och Johanna ut till min kusin för att dricka lite gott och tjôta.
Hade verkligen jätte trevligt,prata mycke gamla kära minnen....så mycke gott skratt blev det:)

På en liten fest vi hamnade när vi kommit in till stan,hade jag och Johanna lite skoj!:)

Vi pratade så mycke så vi glömde mer eller mindre bort att gå in på någon krog. Hahaha...men jag tror faktiskt inte vi missa så mycket.
Så när vi suttit ute ett bra tag i kylan och jag skojbråkat med en kompis,kom min snälla bror och hämtade upp oss. Han fick körkort i torsdags,GRATTIS!!!!!!!!!:)
Gissa om jag va trött när jag vaknade på söndagen?!? Herregud så gammal man börjar bli!! Hahaha hade ju inte ens smuttat på en öl på över en månad. Så jag va allt lite orolig för att sätta mig på tåget,jag är nämligen en sådan liten tönt som lätt blir åksjuk. Tur va så klarade jag mej,trots att jag fick åka baklänges och tåget va överfyllt. För tydligen hade de haft problem med en vagn innan avgång,så det fattades en vagn. Stackars alla de som hade bokat plats i den vagnen. Kul och stå hela vägen från Oslo till Stockholm,också rätt skoj att det kostar en slant extra för att boka sittplats!
Fick åter igen på min vistelse i Arvika känna av falska bittra människor....jag blir så trött!!!! Vuxna människor,lär de sig aldrig kan man börja undra....usch!
Men nu sitter jag här igen i stora stan,känns faktiskt väldigt bra. Nu är Skååne tillbaka från sin utomlandsresa också:)
Nedräkning inför helgen,jag får fint besök från götet!!!*weeeeee* Åhh det ska bli så rooooligt!!!
Men nu ska jag återgå till stickandet av min mössa...måste ju bli klar snart så jag slipper frysa om de stackars öronen:)
Så go afton på er!


RSS 2.0